Galvenā lapaLapas karte un meklēšanaKontaktinformācija
LatviskiПо-русскиIn English

Jaunumi HoReCa

2017
Decembris Novembris Oktobris Septembris Augusts Jūlijs Jūnijs Maijs Aprīlis Marts Februāris Janvāris
2016

Reaton atbalsta Lietuvas gastronomijas attīstību

2017.gada 15.novembrī pirmoreiz Viļņā norisinājās Lietuvas gastronomijas forums, kas pulcēja kopā ievērojamus pavārus ne tikai no Lietuvas, bet visām Baltijas valstīm.

Reaton UAB atbalstīja forumu kā sponsors, nodrošinot, gan uzkodas starplaikos, gan cienājot viesus ar austerēm. Forumā piedalījās Reaton šefpavārs Edgars Jaunzems, kurš gatavoja viesiem uzkodas no jūras ķemmītēm, trifeļu pastas, kūpināta mencas un citiem gardumiem. Tāpat viesi tika cienāti ar Reaton īpaši izsmalcinātajām austerēm - Sentinelle un Fleur des Eaux.

Foruma laikā tā viesi tika izglītoti un dalījās pieredzē ar ievērojamiem Lietuvas restorānu īpašniekiem, restorātoriem, šefpavāriem, kā arī marketinga profesionāļiem. Starp lekcijām un diskusijām savu ēdienu demonstrācijas veidoja Latvijā pazīstamais pavārs Māris Jansons, Igaunijas Noa restorāna pavārs Tonis Siigur, kā arī lietuviešu pavāri Liutauras Čeprackas, Martinas Praškevičius, Vytautas Samavičius.

Vairāk informācijas: http://gastronomijosforumas.lt/